چه زمانی به ویزیت پزشک مراجعه کنیم؟

اگر به وجود پسوریازیس مشکوک شدید حتما با پزشک قرار ویزیت بگذارید؛ همچنین در این موارد با پزشک خود صحبت کنید:

  • اگر بیماری شدیدتر یا گسترده تر شد؛
  • سبب ناراحتی یا درد شد؛
  • سبب نگرانی شما در مورد ظاهر پوستتان شد؛
  • منجر به مشکلات مفاصل از قبیل درد، تورم یا ناتوانی در انجام کارهای روزانه شد؛
  • بیماری شما با درمان بهبود نیافت.

پیشرفت در مطالعات منجر به درمان های بسیار موثرتری برای پسوریازیس شده است. مهم است که متوجه باشید این درمان ها صرفا در جهت کنترل بیماری است و نه درمان آن. بیشتر مردم به این دلیل که پسوریازیس درمان نمی شود باقی زندگی خود را با آن سپری می کنند. آگاهی در مورد بیماری، کلید راحت تر زندگی کردن با این بیماریست. در زیر توصیه هایی از متخصصین پوست برای کمک به بیماران مبتلا به پسوریازیس به منظور مدیریت بهتر بیماری آورده شده است:

اگرچه داروها می توانند پسوریازیس را تسکین داده یا حتی موقتا پاک کنند اما هر چیزی که پوست شما را تحریک نماید می تواند سبب شعله ور شدن بیماری حتی وقتی شما دارو مصرف می کنید گردد به همین دلیل متخصصان پوست به بیماران کمک می کنند تا پسوریازیس را با نکات مراقبتی از پوست و یافتن تشدید کننده های بیماری و پرهیز از آنها مدیریت کنند.

چگونه تشدید کننده های بیماری را شناسایی و از آنها پرهیز کنیم؟

اگر پسوریازیس شما به نظر بدون هیچ دلیلی شعله ور شده یک یا چند عامل تشدید کننده باید مورد توجه قرار گیرند. مسائل هرروزه از قبیل استرس، گزش توسط حشرات یا هوای زمستانی می توانند بیماری را تشدید کنند. تشدید کننده ها از فردی به فرد دیگر متفاوتند؛ با یافتن عامل تشدید کننده بیماری مختص به خود و یادگیری نحوه مدیریت آن می توانید پسوریازیس را بهتر کنترل کرده تا کمتر عود کند.

برای یافتن عوامل تشدید کننده خود باید به اطراف تان خوب دقت کرده تا قادر به شناسایی این عوامل باشید.