درمان پسوریازیس

درمان پسوریازیس

درمان پسوریازیس

یافتن بهترین راه برای کنترل پسوریازیس، فرآیندی فراتر از آزمون و خطا روش های مختلف درمان است. در قدم اول لازم است شدت پسوریازیس و انتخاب‌های مختلف درمانی را با توجه به شدت عارضه تشخیص دهید. در قدم دوم توصیه می‌گردد حتما با پزشک خود درباره تاثیرات پسوریازیس بر زندگی روزمره خود صحبت کنید. 

در ادامه برخی از رایج ترین راه های درمان پسوریازیس را به شما معرفی خواهیم کرد.

1- درمان‌های موضعی: استفاده از درمان‌های موضعی مثل ژل، کرم و پماد، به صورت معمول اولین روش برای درمان پسوریازیس است. استفاده از درمان‌های موضعی به طور موثری فرآیند رشد سلول های پوستی را کند می‌کنند، برخی از آن‌ها نیز باعث کاهش التهابات و عفونت می‌شوند. 

2- لایت تراپی یا نور درمانی: در این روش درمان، اشعه UV به صورت مستقیم و توسط لامپ‌هایی خاص بر روی سطح پوست تابیده می‌شود و این موضوع باعث کند شدن رشد سلول‌های پوستی و در نتیجه کنترل پسوریازیس می‌شود. 

3- استفاده از داروهای خوراکی: این روش برای افراد مبتلا به پسوریازیس‌های متوسط تا شدید پیشنهاد می‌گردد. در این روش درمان داروها که به شکل قرص یا مایع هستند، با تاثیر بر کل یا بخشی از سیستم ایمنی به بهبود التهابات کمک می‌کنند.

4- درمان‌های بیولوژیکی: یکی دیگر از راه‌های کنترل پسوریازیس‌های متوسط و شدید، استفاده از داروهای بیولوژیکی است. این داروها معمولا به صورت تزریقی( آمپول یا سرم) وارد بدن می‌شوند و پس از ورود به بدن پروتئین‌هایی را هدف می‌گیرند که در سیستم ایمنی بیش از حد تولید می‌شوند و تاثیر به سزایی در کاهش التهابات و عوارض ناشی از پسوریازیس دارند.

1 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو

آخرین مقالات

برچسب ها